Acne Therapie


 Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acne dat hulp van buiten noodzakelijk is. Voor een doeltreffende acne-behandeling kunt u bij de geregistreerde schoonheidsspecialist terecht. Hier kunt u ook terecht voor littekenbehandeling opgelopen door de acne.

Eerst vind er een intakegesprek plaats waarin naar voren komt wat het doel van de behandelingen is en wat de wensen van u als klant zijn. Hierbij wordt er een huidanalyse gemaakt met de Lightskin en informatie gegeven wat acne is en hoe er mee om te gaan. Tevens wordt bekeken hoe het traject zal verlopen en de kosten van een traject worden doorgenomen. Aansluitend aan de intake wordt er een behandeling gedaan van een 45 minuten.

De intake inclusief behandeling kost € 62,50 en zal ongeveer 1,5 uur duren. De acne behandelingen daarna kosten tussen de
€ 32,50 en € 52,50 naar gelang het advies. Naderhand krijgt u de informatie nog per e-mail opgestuurd.

 

Acne therapie kent vaak een vergoeding van uw verzekering. Check hier of u verzekering vergoed en hoeveel deze vergoed. Wat vergoed mijn verzekering?

Intake + Acne Therapie circa 90 minuten € 62,50
Huidanalyse met Lightskin, gesprek en behandeling
Reinigen – Mini Fruitzuurpeel – Verwijderen onzuiverheden 

Acne Therapie € 32,50 – € 52,50
Reinigen – Mini Fruitzuurpeel – Verwijderen onzuiverheden 
*Indien de behandeling door de hoeveelheid acne langer duurt komt er
€ 15,00 per 15 minuten bij.

Peel behandelingen € 75,00 – € 85,00
Een doeltreffende en snelle methode om acne onder controle te krijgen is het behandelen met fruitzuur. Deze peels zorgen ervoor dat littekentjes verminderen, talg gereguleerd word en uitbarstingen minder worden. Voor het beste resultaat zijn er minimaal 3 tot 6 peels nodig.

Acne kuur –  Op maat
Deze kuur wordt in overleg op maat gemaakt.

*Acne reinigingsbehandeling € 16,25 per kwartier
Deze module kan apart gedaan worden, waardoor de kosten van een acne behandeling lager kunnen blijven. U dient dan wel producten voor thuisgebruik aan te schaffen.