Dorpsstraat 122 1901 EN Castricum

Acne Therapie

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acne dat hulp van buiten noodzakelijk is. Voor een doeltreffende acne-behandeling kunt u bij de geregistreerde schoonheidsspecialist terecht. Hier kunt u ook terecht voor littekenbehandeling opgelopen door de acne.

Eerst vind er een intakegesprek plaats waarin naar voren komt wat het doel van de behandelingen is en wat de wensen van de u als klant zijn. Hierbij wordt er een huidanalyse gemaakt en informatie gegeven wat acne is en hoe er mee om te gaan. Tevens wordt bekeken hoe het traject zal verlopen en de kosten van een traject worden doorgenomen. Aansluitend aan de intake wordt er een behandeling gedaan van een 45 minuten. De intake is bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Een Acne behandeling kost € 50,00* en zal samen met de intake ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Naderhand krijgt u de informatie nog per e-mail opgestuurd.
*Indien de behandeling door de hoeveelheid acne langer duurt komt er € 15,00 per 15 minuten bij

Acne therapie kent vaak een vergoeding van uw verzekering. Check hier of u verzekering vergoed en hoeveel deze vergoed. Wat vergoed mijn verzekering?

Acne Therapie 45 minuten € 50,00 
Reinigen – Mini Fruitzuurpeel – Verwijderen onzuiverheden – Masker – Verzorging
Indien de behandeling door de hoeveelheid acne langer duurt komt er € 15,00 per 15 minuten bij.

Acne kuur – 4x45 minuten € 317,50
Deze kuur bestaat uit behandelingen en producten voor gedurende 2 maanden. U krijgt hierbij 2 keer per maand, 4 keer totaal, een reinigende behandeling van 45 minuten. Daarnaast zit er in dit pakket een thuisverzorgingsset en een maskerproduct bij inbegrepen.

Peel behandelingen – vanaf € 79,50
Een doeltreffende en snelle methode om acne onder controle te krijgen is het behandelen met fruitzuur. Deze peels zorgen ervoor dat littekentjes verminderen, talg gereguleerd word en uitbarstingen minder worden. Voor het beste resultaat zijn er minimaal 3 tot 6 peels nodig.

Acne kuur –  Op maat
Deze kuur wordt in overleg op maat gemaakt.

* Acne reinigingsbehandeling € 15,00 per kwartier
Hierbij gaat het om het professioneel uitreinigen van de puistjes en comedonen. Vooraf wordt het gezicht eerst schoongemaakt met de DermaClear Cleanser, waarna de uitreiniging kan starten. Deze module kan apart gedaan worden, waardoor de kosten van een acne behandeling lager kunnen blijven. U dient dan wel producten voor thuisgebruik aan te schaffen, onder andere het DermaClear Mask en serum gebruikt u dan thuis.